21 Mayıs 2009 Perşembe

Sosyal Sorumluluk Etkinlikleri

Sivil toplum örgütlerinde uzun yıllar çalışmış ve etkinlikler düzenlemiş (hatta bu etkinliklerden birinde Chris Noth (nam-ı diğer Sex and the City'nin Mr. Big'i) ile martini içmiş!) biri olarak etkinliklerin gerek tanıtım gerekse kaynak yaratma açısından ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum. İşte bu yüzden sivil toplum örgütleri yararına düzenlenen piknik, gala, sergi, vb. etkinlikleri bundan böyle sağ taraftaki SOSYAL SORUMLULUK ETKİNLİKLERİ kutucuğunda duyuracak, burada da detaylarına yer vereceğim.

Duyurmamı istediğiniz etkinlik ve projeleri bana blogcuanne@gmail.com adresinden iletebilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------
Uzak Renkler Fotoğraf Sergisi - 28 Mayıs, 12 Haziran 2009

İlk kişisel sergisi olan "Uzak Renkler"i Beşiktaş Sanat Galerisi'nde sanatseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanan İbrahim Ethem Temo'nun fotoğraflarında değişik coğrafyalarda yaşayan halkların portreleri var. Kamboçya kırsalının çocukları, İnka gençleri, Küba'nın delikanlıları ve delikızları, Hindistan'da yan yana grup fotoğrafı çektiren kadınlı erkekli topluluklar, Amerika'da bir düğünün gelin ve damadı ile nedimeler dünya coğrafyasının insan kültüründen yansıyan karelerden bazıları...

Uzak Renkler'in açılış kokteyli 28 Mayıs Perşembe günü saat 18.30'da. Sergi 12 Haziran'a kadar Beşiktaş Sanat Galerisi'nde görülebilecek. Telefon: 0212 351 93 90

Sergi kitabının tüm geliri Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'na bağışlanacak.
--------------------------------------------------------------------------------
Geleneksel Bolluca Çocukköyü Pikniği - 7 Haziran 2009, Pazar

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (Koruncuk) 7 Haziran 2009 Pazar günü 11.00-17.00 arası Geleneksel Bolluca Çocukköyü Pikniği’ni düzenliyor. Katılımın ücretsiz olduğu piknik süresince Koruncuklar ve misafirler birlikte eğlenceli oyunlar oynayacak, yarışmalar yapacak, güzel bir yaz gününde bir arada olmanın tadını çıkartacaklar.

29 Mayıs 2009 Cuma gününe kadar katılımınız hakkında net cevabınızı bildirmek için Vakıf merkezinden Nebiye Yirmibeşoğlu 212 - 274 95 45 / 0533 393 87 91 ile iletişime geçmek gerekiyor. Arzu edenler bu tarihe kadar haber vermek suretiyle Taksim’den Bolluca Çocukköyü’ne kalkan otobüsten faydalanabilecek.

BLOGCU ANNE'NİN YORUMSAL NOTU: Katılım ücretsiz dediysek de elini kolunu sallaya sallaya gitmemek ve gitmişken ufak da olsa bağış yapmak tabii ki uygun olacaktır.
--------------------------------------------------------------------------------

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder